Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51631E Mat hârtii de imprimată

X
Add to compare
Marcă :
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs :
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
51631E
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
51631E
Cod EAN/UPC :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412014303
Categorie
Hartie de folosit pentru imprimante cu jet de cerneala, de obicei cu o acoperitoare speciala care face cerneala sa se usuce mai repede si/sau sa dureze mai mult pana se sterge.
hârtie de imprimată
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Data lansării pe piaţă : 29 iul 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Vizionări de mărfuri : 333623
Această statistică se bazează pe 69357 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din 29-07-05 Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 67578 free Open utilizatori Icecat .
Info modificare : 29 mar 2017 11:05:06
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Garanţie Garanţie: HP oferă o gamă de materiale autoadezive cu certificate care garantează că aceste produse nu conţin defecte de material sau de acoperire şi nici defecte care să afecteze utilizarea finală a imprimatului şi că sunt în conformitate cu specificaţiile publicate de HP. Aceste garanţii acoperă şi caracteristici cheie de performanţă, precum persistenţa la afişare şi îndepărtarea curată de pe suprafeţele specificate. Se aplică unele limitări la garanţie. Pentru declaraţia completă de garanţie, consultaţi http:///go/HPMediaWarranties
Garanţie: HP vă garantează, dacă sunteţi client utilizator final, că materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte materiale sau de manoperă. Dacă HP primeşte o notificare despre asemenea defecte în timpul perioadei de garanţie, HP, la alegerea sa, fie va înlocui produsele care se dovedesc a fi defecte cu acelaşi produs sau cu un produs similar, la alegerea HP, fie va opta pentru rambursarea preţului de cumpărare. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVĂ ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICIO ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, HP RESPINGÂND ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICATE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE) SAU DE ALT FEL, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, O CLAUZĂ SAU ALTELE. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, REMEDIILE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE GARANŢIE SUNT SINGURELE REMEDII ŞI SUNT EXCLUSIVE. TERMENII DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA SITUAŢIILOR PERMISE PRIN LEGE, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ ŞI NU MODIFICĂ NICIUN DREPT STATUTAR OBLIGATORIU APLICABIL LA VÂNZAREA ACESTUI PRODUS CĂTRE CONSUMATOR.
Long product name HP 51631E Mat hârtii de imprimată :
The short editorial description of HP 51631E Mat hârtii de imprimată

Hârtie inkjet specială HP 90 g/m² - 914 mm x 45,7 m (36 in x 150 ft)
Mai mult >>>

HP 51631E Mat hârtii de imprimată

The official marketing text of HP 51631E Mat hârtii de imprimată as supplied by the manufacturer
Hârtia HP Special pentru jet de cerneală este economică, pentru uz cotidian, ideală pentru prezentări grafice de înaltă rezoluţie.

Hârtia HP Special pentru jet de cerneală este accesibilă, proiectată pentru imagini durabile, de calitate, într-o cromatică precisă, cu negru dens şi suprafeţe acoperite uniform.Finisarea albă strălucitoare a hârtiei HP Special pentru jet de cerneală oferă culori vii, precise, linii clare, conturate şi contrast superb.Hârtia HP Special pentru jet de cerneală este excelentă pentru uzul curent. Se usucă uşor şi este rezistentă la apă şi pătare.Dense blacks


Short summary description HP 51631E Mat hârtii de imprimată:
This short summary of the HP 51631E Mat hârtii de imprimată data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 51631E, Mat, 90 g/m², 4,82 kilograme, 111 x 111 x 949 milimetri
Long summary description HP 51631E Mat hârtii de imprimată :

HP 51631E. Terminarea dactilografierii: Mat, Greutate medie: 90 g/m². Greutatea pachetului: 4,82 kilograme. Dimensiunile pachetului: 111 x 111 x 949 milimetri

This is an auto-generated long summary of HP 51631E Mat hârtii de imprimată based on the first three specs of the first five spec groups.

Thanks for ordering a data-sheet fix by Icecat.

Your data-sheet will be described/fixed in couple of days.

Caracteristici
Terminarea dactilografierii *
The way that a product is finished e.g. paper can have a matt or gloss finish.
Mat
Greutate medie *
The weight of the media used with this product.
90 g/m²
Greutate şi dimensiuni
Greutatea pachetului
Weight of the packaged product.
4,82 kilograme
Alte caracteristici
Dimensiunile pachetului
Dimensiunile produsului packacged (lăţime x adâncime x înălţime) în milimetri.
111 x 111 x 949 milimetri
Imprimarea luminozitatea material de
Măsurarea valorii a reflectat lumină şi testat metoda
96%
Imprimarea alb material de
Măsurare a suprafeței de media de culoare şi metoda de testare
110
Ţară Distributor
Nederland 3 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 5 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
United Kingdom 4 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Switzerland 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Belgium 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
X