Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată

X
Add to compare
Marcă :
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs :
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
C6036A
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C6036A show
Show alternative article codes used in the online market place
Cod EAN/UPC :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0848412012712 show
Categorie
Hartie de folosit pentru imprimante cu jet de cerneala, de obicei cu o acoperitoare speciala care face cerneala sa se usuce mai repede si/sau sa dureze mai mult pana se sterge.
hârtie de imprimată
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Data lansării pe piaţă : 28 iul 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Vizionări de mărfuri : 272079
Această statistică se bazează pe 71056 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din 28-07-05 Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 69386 free Open utilizatori Icecat .
Info modificare : 09 iun 2017 02:44:18
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Garanţie Garanţie: Materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte de material sau de manoperă. Pentru declaraţia de garanţie, vizitaţi http:///go/HPMediaWarranties. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi.
Garanţie: HP vă garantează dvs., clientul utilizator final, că materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte de material şi de manoperă. Dacă HP primeşte o notificare despre asemenea defecte în timpul perioadei de garanţie, HP fie va înlocui produsele care se dovedesc a fi defecte cu acelaşi produs sau cu un produs comparabil, la alegerea HP, fie HP va opta pentru rambursarea preţului de cumpărare. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVĂ ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICIO ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, HP RESPINGÂND ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICATE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANŢII PRIVIND VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE) SAU DE ALT FEL, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, O CLAUZĂ SAU ALTELE. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, REMEDIILE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE GARANŢIE SUNT SINGURELE REMEDII ŞI SUNT EXCLUSIVE. TERMENII DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA SITUAŢIILOR PERMISE PRIN LEGE, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ ŞI NU MODIFICĂ NICIUN DREPT STATUTAR OBLIGATORIU APLICABIL LA VÂNZAREA ACESTUI PRODUS CĂTRE CONSUMATOR.
Long product name HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată :
The short editorial description of HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată

Hârtie inkjet HP alb strălucitor 90 g/m² - 914 mm x 45,7 m
Mai mult >>>

HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată:
The official marketing text of HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată as supplied by the manufacturer
Hârtia albă strălucitoare HP Inkjet cu tehnologie ColorPRO asigură o calitate profesională la viteze de producţie. Această hârtie bond cu certificare FSC®[1] produce culori mai remarcabile, text şi imagini mai bine conturate şi nuanţe de negru cu contrast mai mare, pentru rezultate remarcabile.

Vedeţi diferenţa clară. Vedeţi linii precise cu detalii clare şi fine. Vedeţi grafica de mare impact, cu o gamă de culori extinsă. Hârtia albă strălucitoare HP Inkjet cu tehnologie ColorPRO asigură rezultate remarcabile, de calitate profesională.Materialele de imprimare HP sunt proiectate împreună cu cernelurile şi cu imprimanta HP pentru a asigura performanţe constante, de calitate. Atingeţi obiectivele companiei şi ale clienţilor dvs. privind programul de protecţie a mediului cu această hârtie reciclabilă, cu certificare FSC®[1].Optimizaţi-vă imprimările zilnice cu performanţele fiabile, fără probleme, ale hârtiei albe strălucitoare, la preţuri economice, HP Inkjet. Numeroasele sortimente, inclusiv cu dimensiuni în sistem metric, reduc paşii din fluxul de lucru pentru o productivitate mai mare şi un cost redus al imprimării.


Short summary description HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată:
This short summary of the HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP C6036A, Mat, Inkjet printing, Alb, 90 g/m², 45,7 m, 91,5 cm
Long summary description HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată :

HP C6036A. Terminarea dactilografierii: Mat, Utilizare recomandată: Inkjet printing, Culoarea produsului: Alb. Lăţime de ambalaj: 111,1 milimetri, Adâncimea de ambalaj: 108 milimetri, Înălţime de ambalaj: 965,2 milimetri. Imprimarea opacitatea materialului: 94%

This is an auto-generated long summary of HP C6036A Mat Alb hârtii de imprimată based on the first three specs of the first five spec groups.

Vă mulțumim pentru comandar de completare a fișei tehnice de către Icecat.

Fișa dumneavoastră tehnică va fi descrisă/completată în câteva zile.

Caracteristici
Terminarea dactilografierii *
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Mat
Utilizare recomandată *
What the product should be used for, and how it should be used (e.g. ambient temperature).
Inkjet printing
Culoarea produsului *
The colour e.g. red, blue, green, black, white.
Alb
Greutate medie *
The weight of the media used with this product.
90 g/m²
Lungime rolă
45,7 m
Lățime rolă
91,5 cm
Diametrul miezului
5,08 cm
Materiale de imprimare perioada de valabilitate
Durata de timp (durata) unui produs de media poate fi depozitat înainte de utilizare
2 An(i)
Greutate şi dimensiuni
Lăţime de ambalaj
The distance from one side of the packaging to the other.
111,13 milimetri
Adâncimea de ambalaj
The distance from the front to the back of the packaging.
107,95 milimetri
Înălţime de ambalaj
The distance from the top to the bottom of the packaging.
965,2 milimetri
Greutate şi dimensiuni
Greutatea pachetului
Weight of the packaged product.
4,63 kilograme
Conditii de mediu
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30°C
Interval relativ operaţional de umiditate
20 - 80%
Intervalul de temperatură pentru depozitare
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
10 - 30°C
Gama de stocare umiditate relativă
20 - 60%
Alte caracteristici
Imprimarea opacitatea materialului
Capacitatea de media să bloc de transmisie a luminii prin intermediul media
94%
Ţară Distributor
Nederland 3 distributor(s)
Belgium 2 distributor(s)
United Kingdom 7 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Czech Republic 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Switzerland 2 distributor(s)
Türkiye 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
X