Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1408A hârtii pentru plotter

X
Add to compare
Marcă :
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs :
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1408A
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1408A
Categorie
Paper used for printing vector graphics.
hârtie pentru cartograf
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Data lansării pe piaţă : 30 iul 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Vizionări de mărfuri : 137457
Această statistică se bazează pe 71056 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din 30-07-05 Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 69386 free Open utilizatori Icecat .
Info modificare : 09 iun 2017 04:39:36
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Garanţie Garanţie: Materialele de imprimare HP de format mare nu au defecte materiale sau de manoperă. Pentru declaraţia de garanţie, vizitaţi http:///go/HPMediaWarranties. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi.
Certificat standard de garanţie: HP vă garantează, dacă sunteţi client utilizator final, că materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte materiale sau de manoperă. Dacă HP primeşte o notificare despre asemenea defecte în timpul perioadei de garanţie, HP, la alegerea sa, fie va înlocui produsele care se dovedesc a fi defecte cu acelaşi produs sau cu un produs similar, la alegerea HP, fie va opta pentru rambursarea preţului de cumpărare. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVĂ ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICIO ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, HP RESPINGÂND ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICATE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE) SAU DE ALT FEL, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, O CLAUZĂ SAU ALTELE. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, REMEDIILE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE GARANŢIE SUNT SINGURELE REMEDII ŞI SUNT EXCLUSIVE. TERMENII DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA SITUAŢIILOR PERMISE PRIN LEGE, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ ŞI NU MODIFICĂ NICIUN DREPT STATUTAR OBLIGATORIU APLICABIL LA VÂNZAREA ACESTUI PRODUS CĂTRE CONSUMATOR.
Long product name HP Q1408A hârtii pentru plotter :
The short editorial description of HP Q1408A hârtii pentru plotter

Hârtie HP Universal Coated 95 g/m² - 1524 mm x 45,7 m (60 in x 150 ft)
Mai mult >>>

HP Q1408A hârtii pentru plotter:
The official marketing text of HP Q1408A hârtii pentru plotter as supplied by the manufacturer
Uitaţi-vă la acest material de imprimare[1] economic, reciclabil[2] şi certificat FSC™, ideal pentru diverse aplicaţii grafice şi tehnice, de la prezentări şi semnalizări interioare până la postere înlocuite frecvent.

De la reproduceri de lucru şi examinări de proiecte până la semnalizări POP şi postere pentru evenimente speciale, veţi observa înalta calitate şi consistenţa imaginilor de la un imprimat la altul şi de la o rolă la alta.Îndepliniţi cerinţele imprimărilor zilnice şi vă bucuraţi de rezultate constante de înaltă calitate cu această hârtie tratată mată economică.Utilizaţi acest material de imprimare de înaltă calitate cu o gamă largă de imprimante HP Designjet. Obţineţi flexibilitate sporită cu această hârtie reciclabilă[2], certificată FSC™[1], care acceptă dezvoltarea sistemelor de management silvic responsabil din toată lumea.


Short summary description HP Q1408A hârtii pentru plotter:
This short summary of the HP Q1408A hârtii pentru plotter data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Q1408A
Long summary description HP Q1408A hârtii pentru plotter :

HP Q1408A

This is an auto-generated long summary of HP Q1408A hârtii pentru plotter based on the first three specs of the first five spec groups.

Vă mulțumim pentru comandar de completare a fișei tehnice de către Icecat.

Fișa dumneavoastră tehnică va fi descrisă/completată în câteva zile.

Detalii tehnice
Dimensiunile pachetului
Dimensiunile produsului packacged (lăţime x adâncime x înălţime) în milimetri.
1590 x 130 x 132 milimetri
Mărime
Physical dimension.
152,4 cm (60")
Terminarea dactilografierii
The way that a product is finished e.g. a matt or gloss finish.
Mat
Materiale de imprimare perioada de valabilitate
Durata de timp (durata) unui produs de media poate fi depozitat înainte de utilizare
2 An(i)
Mass-media imprimantei Greutatea
The weight of the media (e.g. sheet of paper) which you print on.
90 g/m²
Detalii tehnice
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely operated.
15 - 30°C
Greutatea pachetului
Weight of the packaged product.
8,2 kilograme
Intervalul de temperatură pentru depozitare
The minimum and maximum temperatures at which the product can be safely stored.
5 - 40°C
Interval relativ operaţional de umiditate
20 - 70%
Ţară Distributor
Nederland 1 distributor(s)
Portugal 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
España 2 distributor(s)
Deutschland 4 distributor(s)
France 2 distributor(s)
Österreich 1 distributor(s)
Italia 1 distributor(s)
Magyarország 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
X