Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 51631D hârtii de imprimată Mat

X
Marcă:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
51631D
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
51631D
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0088698043684 show
Categorie
Hartie de folosit pentru imprimante cu jet de cerneala, de obicei cu o acoperitoare speciala care face cerneala sa se usuce mai repede si/sau sa dureze mai mult pana se sterge.
Hârtie de imprimată
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created byHP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Vizionări de mărfuri: 231269
Această statistică se bazează pe 96226 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 94029 free Open utilizatori Icecat.
Info modificare: 01 Oct 2020 02:22:14
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Garanţie Garanţie: HP oferă o gamă de materiale autoadezive cu certificate care garantează că aceste produse nu conţin defecte de material sau de acoperire şi nici defecte care să afecteze utilizarea finală a imprimatului şi că sunt în conformitate cu specificaţiile publicate de HP. Aceste garanţii acoperă şi caracteristici cheie de performanţă, precum persistenţa la afişare şi îndepărtarea curată de pe suprafeţele specificate. Se aplică unele limitări la garanţie. Pentru declaraţia completă de garanţie, consultaţi http:///go/HPMediaWarranties
Garanţie: HP vă garantează, dacă sunteţi client utilizator final, că materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte materiale sau de manoperă. Dacă HP primeşte o notificare despre asemenea defecte în timpul perioadei de garanţie, HP, la alegerea sa, fie va înlocui produsele care se dovedesc a fi defecte cu acelaşi produs sau cu un produs similar, la alegerea HP, fie va opta pentru rambursarea preţului de cumpărare. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVĂ ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICIO ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, HP RESPINGÂND ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICATE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE) SAU DE ALT FEL, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, O CLAUZĂ SAU ALTELE. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, REMEDIILE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE GARANŢIE SUNT SINGURELE REMEDII ŞI SUNT EXCLUSIVE. TERMENII DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA SITUAŢIILOR PERMISE PRIN LEGE, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ ŞI NU MODIFICĂ NICIUN DREPT STATUTAR OBLIGATORIU APLICABIL LA VÂNZAREA ACESTUI PRODUS CĂTRE CONSUMATOR.
Long product name HP 51631D hârtii de imprimată Mat :
The short editorial description of HP 51631D hârtii de imprimată Mat

Hârtie inkjet specială HP 90 g/m² - 610 mm x 45,7 m (24 in x 150 ft)
Mai mult>>>
HP 51631D hârtii de imprimată Mat:
The official marketing text of HP 51631D hârtii de imprimată Mat as supplied by the manufacturer

Hârtia HP Special pentru jet de cerneală este economică, pentru uz cotidian, ideală pentru prezentări grafice de înaltă rezoluţie.

Hârtia HP Special pentru jet de cerneală este accesibilă, proiectată pentru imagini durabile, de calitate, într-o cromatică precisă, cu negru dens şi suprafeţe acoperite uniform.Finisarea albă strălucitoare a hârtiei HP Special pentru jet de cerneală oferă culori vii, precise, linii clare, conturate şi contrast superb.Hârtia HP Special pentru jet de cerneală este excelentă pentru uzul curent. Se usucă uşor şi este rezistentă la apă şi pătare.Dense blacks

Short summary description HP 51631D hârtii de imprimată Mat:
This short summary of the HP 51631D hârtii de imprimată Mat data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.

HP 51631D, Mat, 90 g/m², 3,35 kilograme, 15 - 35 °C, 59 - 95 °F, 2,79 kilograme

Long summary description HP 51631D hârtii de imprimată Mat:
This is an auto-generated long summary of HP 51631D hârtii de imprimată Mat based on the first three specs of the first five spec groups.

HP 51631D. Terminarea dactilografierii: Mat, Greutate medie: 90 g/m². Greutatea pachetului: 3,35 kilograme. Greutate: 2,79 kilograme, Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 111 x 111 x 651 milimetri

Caracteristici
Terminarea dactilografierii *
Mat
Greutate medie *
90 g/m²
Greutate şi dimensiuni
Greutatea pachetului
3,35 kilograme
Conditii de mediu
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
15 - 35 °C
Interval temperatură de funcționare (T-T)
59 - 95 °F
Alte caracteristici
Greutate
2,79 kilograme
Dimensiuni ambalaj (LxlxH)
111 x 111 x 651 milimetri
Ţară Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)