Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb

X
Marcă:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1398A
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1398A
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0725184660184 show
Categorie
Hartie de folosit pentru imprimante cu jet de cerneala, de obicei cu o acoperitoare speciala care face cerneala sa se usuce mai repede si/sau sa dureze mai mult pana se sterge.
Hârtie de imprimată
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created byHP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Vizionări de mărfuri: 300394
Această statistică se bazează pe 96333 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 94159 free Open utilizatori Icecat.
Info modificare: 08 Jan 2021 18:00:45
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Garanţie Garanţie: Materialele de imprimare HP de format mare nu au defecte materiale sau de manoperă. Pentru declaraţia de garanţie, vizitaţi http:///go/HPMediaWarranties. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi.
Garanţie: HP vă garantează, dacă sunteţi client utilizator final, că materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte materiale sau de manoperă. Dacă HP primeşte o notificare despre asemenea defecte în timpul perioadei de garanţie, HP, la alegerea sa, fie va înlocui produsele care se dovedesc a fi defecte cu acelaşi produs sau cu un produs similar, la alegerea HP, fie va opta pentru rambursarea preţului de cumpărare. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVĂ ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICIO ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, HP RESPINGÂND ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICATE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE) SAU DE ALT FEL, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, O CLAUZĂ SAU ALTELE. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, REMEDIILE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE GARANŢIE SUNT SINGURELE REMEDII ŞI SUNT EXCLUSIVE. TERMENII DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA SITUAŢIILOR PERMISE PRIN LEGE, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ ŞI NU MODIFICĂ NICIUN DREPT STATUTAR OBLIGATORIU APLICABIL LA VÂNZAREA ACESTUI PRODUS CĂTRE CONSUMATOR.
Long product name HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb :
The short editorial description of HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb

Hârtie inkjet HP Universal Bond 80 g/m² - 1067 mm x 45,7 m (24 in x 150 ft)
Mai mult>>>
HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb:
The official marketing text of HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb as supplied by the manufacturer

Hârtia bond universală de la HP vă oferă diferenţa ColorPRO. Această hârtie economică cu certificare FSC®[1], cu tehnologie ColorPRO, produce culori mai remarcabile, text mai bine conturat şi nuanţe de negru cu contrast mai mare, pentru rezultate de calitate profesională la viteze de producţie.

Vedeţi diferenţa. Vedeţi linii precise cu detalii clare şi fine. Vedeţi grafica de mare impact, cu o gamă de culori extinsă. Hârtia universală de corespondenţă de la HP cu tehnologie ColorPRO asigură o calitate profesională şi rezultate remarcabile.Menţineţi un pas vioi. Materialele de imprimare HP sunt proiectate împreună cu cernelurile şi cu imprimanta HP performanţe constante de calitate. Atingeţi obiectivele companiei şi ale clienţilor dvs. privind programul de protecţie a mediului cu această hârtie reciclabilă, cu certificare FSC®[1].Optimizaţi-vă imprimările zilnice cu performanţele fiabile, fără probleme, ale hârtiei de corespondenţă universale de la HP. Numeroasele sortimente, cu dimensiuni în sistem metric şi de mari dimensiuni, reduc paşii din fluxul de lucru pentru o productivitate mai mare şi costuri de imprimare mai mici.

Short summary description HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb:
This short summary of the HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.

HP Q1398A, Mat, 1 foi, Alb, 80 g/m², 2 An(i), 5,08 kilograme

Long summary description HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb:
This is an auto-generated long summary of HP Q1398A hârtii de imprimată Mat 1 foi Alb based on the first three specs of the first five spec groups.

HP Q1398A. Terminarea dactilografierii: Mat, Coli per pachet: 1 foi, Culoarea produsului: Alb. Greutatea pachetului: 5,08 kilograme. Greutate: 5,08 kilograme, Dimensiuni ambalaj (LxlxH): 1118 x 108 x 111 milimetri, Mărime: 106,7 cm (42")

Caracteristici
Terminarea dactilografierii *
Mat
Coli per pachet *
1 foi
Culoarea produsului *
Alb
Greutate medie *
80 g/m²
Materiale de imprimare perioada de valabilitate
2 An(i)
Greutate şi dimensiuni
Greutatea pachetului
5,08 kilograme
Conditii de mediu
Interval relativ operaţional de umiditate
20 - 70%
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
15 - 30 °C
Temperatură de depozitare (T-T)
5 - 40 °C
Umiditate relativă la depozitare (H-H)
10 - 80%
Alte caracteristici
Greutate
5,08 kilograme
Dimensiuni ambalaj (LxlxH)
1118 x 108 x 111 milimetri
Mărime
106,7 cm (42")
Ţară Distributor
Nederland 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
United Kingdom 3 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)
Australia 2 distributor(s)