Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP Q1904A filme din polipropilena

X
Add to compare
Marcă :
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs :
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
Q1904A
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
Q1904A
Categorie
Also known as PP film, this is a type of plastic film.
filme din polipropilena
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Data lansării pe piaţă : 10 aug 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Vizionări de mărfuri : 133879
Această statistică se bazează pe 74497 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din 10-08-05 Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 72773 free Open utilizatori Icecat .
Info modificare : 20 oct 2017 09:02:37
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
HP Polypropylene (0,0MB)
Here, we only show product PDFs of sponsoring brands that joined Open Icecat. As Full Icecat channel partner login to see all product data or request a Full Icecat subscription.
Garanţie Garanţie: Materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte de material sau de manoperă. Pentru declaraţia de garanţie, vizitaţi http:///go/HPMediaWarranties. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi.
Garanţie: HP vă garantează dvs., clientul utilizator final, că materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte de material şi de manoperă. Dacă HP primeşte o notificare despre asemenea defecte în timpul perioadei de garanţie, HP fie va înlocui produsele care se dovedesc a fi defecte cu acelaşi produs sau cu un produs comparabil, la alegerea HP, fie HP va opta pentru rambursarea preţului de cumpărare. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVĂ ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICIO ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, HP RESPINGÂND ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICATE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANŢII PRIVIND VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE) SAU DE ALT FEL, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, O CLAUZĂ SAU ALTELE. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, REMEDIILE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE GARANŢIE SUNT SINGURELE REMEDII ŞI SUNT EXCLUSIVE. TERMENII DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA SITUAŢIILOR PERMISE PRIN LEGE, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ ŞI NU MODIFICĂ NICIUN DREPT STATUTAR OBLIGATORIU APLICABIL LA VÂNZAREA ACESTUI PRODUS CĂTRE CONSUMATOR.
Long product name HP Q1904A filme din polipropilena :
The short editorial description of HP Q1904A filme din polipropilena

Polipropilenă HP mată 130 g/m² - 1067 mm x 22,9 m (42 in x 75 ft)
Mai mult >>>

HP Q1904A filme din polipropilena:
The official marketing text of HP Q1904A filme din polipropilena as supplied by the manufacturer
Produceţi prezentări de mare impact, bannere, afişaje – chiar şi măriri realiste de fotografii. Acest substrat rezistent la apă[1] şi la uzură este ideal pentru aplicaţii de interior şi de exterior pline de culori strălucitoare şi o definiţie superbă a marginilor. Şi este reciclabil[2].

Produceţi imprimate cu culori remarcabile, cu imagini fotografice realiste, cu aspectul fotografiilor tradiţionale – ideale pentru o gamă largă de articole de reclamă şi afişaje pentru evenimente, inclusiv măriri de fotografii. Utilizaţi cerneluri HP originale pe bază de coloranţi pentru imagini remarcabile, bine saturate.Manevraţi cu încredere aceste imprimate rezistente la uzură. Oferind aspectul de înaltă calitate al materialelor fotografice şi decorând frumos ca un material de banner, obţineţi rezistenţa la apă[1] fără a compromite culorile strălucitoare şi definirea contururilor.Oferiţi o gamă largă de aplicaţii, de la prezentări, bannere şi afişaje până la măriri de fotografii – şi contribuiţi la îndeplinirea obiectivelor companiei şi ale clienţilor privind protecţia mediului – cu acest material de imprimare eficient din punct de vedere al costurilor, versatil şi reciclabil[2] de la HP.
Short summary description HP Q1904A filme din polipropilena:
This short summary of the HP Q1904A filme din polipropilena data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP Q1904A
Long summary description HP Q1904A filme din polipropilena :

HP Q1904A

This is an auto-generated long summary of HP Q1904A filme din polipropilena based on the first three specs of the first five spec groups.

Vă mulțumim pentru comandar de completare a fișei tehnice de către Icecat.

Fișa dumneavoastră tehnică va fi descrisă/completată în câteva zile.

Detalii tehnice
Dimensiuni(LxAxI)
Dimensiunile produsului (lăţime x adâncime x înălţime) în milimetri.
1160 x 115 x 125 milimetri
Lungime maximă a rolei
22,9 m
Greutatea pachetului
4,63 kilograme
Materiale de imprimare perioada de valabilitate
Durata de timp (durata) unui produs de media poate fi depozitat înainte de utilizare
2
Mass-media imprimantei Greutatea
130
Greutate
Greutatea produsului fără ambalaj (greutate netă). Dacă este posibil, greutatea netă este data si inclusiv accesorii standard şi anexe.Vă rugăm să reţineţi că uneori producătorul ofera o interpretare prea comerciala a greutatii de produs, fara greutatea accesoriilor și/sau a altor anexe.
4,63 kilograme
Ţara de origine
Elveția
Interval relativ operaţional de umiditate
20 - 80%
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
59 - 95 °F
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
15 - 35 °C
Dimensiunile pachetului
Dimensiunile produsului packacged (lăţime x adâncime x înălţime) în milimetri.
1160 x 115 x 125 milimetri
Imprimarea opacitatea materialului
Capacitatea de media să bloc de transmisie a luminii prin intermediul media
93%
Grosimea materialului de tipărit
Fizice grosimea media (hârtie sau film) exprimate în mils şi microni.
190
Cantitate per palet
Cantitatea de un singur produs pe palet. Dacă mai mult decât un produs este ambalat per ambalaj de carton; acest lucru este numărul de produse (nu numărul de cutii de carton) pe palet de transport maritim
42 buc.
Mărime
11,5 cm (4.53")
Detalii tehnice
Gama de stocare umiditate relativă
20 - 60%
Intervalul de temperatură pentru depozitare
10 - 30 °C
Terminarea dactilografierii
Mat
Greutate palet
249 kilograme
Mass-media de tipărire lucios nivelul
Matte
Imprimarea luminozitatea material de
Măsurarea valorii a reflectat lumină şi testat metoda
98%
Dimensiunile ambalajului (L:
1160 x 115,1 x 125 milimetri (45.7 x 4.53 x 4.92")
Dimensiuni palet (W x D x H)
1199,9 x 800,1 x 144,8 milimetri (47.2 x 31.5 x 5.7")
Dimensiunea paletului
Dimensiunea de paleți (lăţime x adâncime x înălţime) în milimetri.
1199,9 x 800,1 x 1199,9 milimetri
Imprimarea timp material uscat
Suma de timp, ea are cerneală să fie uscat pentru a atinge pe suprafaţa de media
0 min.
Imprimarea laminare material de
Indică necesitatea laminare media pentru a oferi waterfastness
hot/cold
Imprimarea waterfastness material de
Lamination required with dye ink; water resistant with HP 83 UV pigment inks
Imprimarea alb material de
Măsurare a suprafeței de media de culoare şi metoda de testare
98%
Cantitate pe cutie
numărul de foi sau media pe singur pachet
1 buc.
De vânzare cu amănuntul numai în
No
Ţară Distributor
Deutschland 1 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
X