Choose country:
Choose language:
This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru

X
Add to compare
Marcă :
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs :
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
98X
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
92298X
Categorie
Cartuse de toner pentru imprimantele dumneavoastra cu laser sau copiatoare.
tonere și cartușe pentru imprimante laser
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Data lansării pe piaţă : 30 aug 2005
The date Icecat noticed for the first time that this product was included in the price list of a channel partner
Vizionări de mărfuri : 264377
Această statistică se bazează pe 75211 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din 30-08-05 Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 73496 free Open utilizatori Icecat .
Info modificare : 15 dec 2017 13:13:49
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
Garanţie Garanţie: Acest produs HP este garantat că nu prezintă defecte de material şi de producţie.
Garanţie: HP garantează că acest produs nu prezintă defecte de material şi de producţie. Garanţia nu acoperă produsele care au fost (a) reîncărcate, recondiţionate, remanufacturate sau falsificate în vreun fel sau (b) care prezintă defecte datorate utilizării improprii, păstrării în condiţii inadecvate sau utilizării în condiţii care nu respectă reglementările de mediu în vigoare privind imprimanta sau (c) prezintă semne normale de uzură. Pentru a beneficia de serviciul de garanţie, vă rugăm returnaţi produsul de unde l-aţi achiziţionat (cu o descriere scrisă a problemelor şi mostre tipărite) sau adresaţi-vă departamentului HP de asistenţă pentru clienţi. HP va putea, la alegerea sa, să înlocuiască produsele defecte sau să returneze contravaloarea produsului. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIILE DE MAI SUS SUNT EXCLUSIVE ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICI O ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, IAR HP RESPINGE ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII ADĂUGATE PENTRU VANDABILITATEA, SATISFACEREA CALITĂŢII SAU PENTRU A CORESPUNDE UNUI SCOP ANUME. CU EXCEPŢIA CAZURILOR MENŢIONATE MAI SUS, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU PIERDERI DE DATE SAU PENTRU DEFECŢIUNI DIRECTE, SPECIALE, ACCCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE), SAU ALTE DEFECŢIUNI, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, CLAUZĂ SAU ALTE ÎNSCRISURI. CONDIŢIILE DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA LIMITELOR PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ, NU MODIFICĂ ŞI SE ADAUGĂ LA DREPTURILE STATUTARE OBLIGATORII APLICABILE LA COMERCIALIZAREA ACESTUI PRODUS.
Long product name HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru :
The short editorial description of HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru

Cartuş de imprimare HP LaserJet 92298X cu toner Microfine
Mai mult >>>

HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru:
The official marketing text of HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru as supplied by the manufacturer
Cartuşele de imprimare ale familiei HP LaserJet 92298 cu toner Microfine sunt concepute special pentru imprimantele HP LaserJet 4/+, 4m/+, 5, 5m, 5n. Sunt ideale pentru utilizatorii de acasă/din firme care doresc materiale de calitate profesională.

Cartuşele din familia HP LaserJet 92298 asigură de fiecare dată documente fiabile, omogene, de înaltă calitate. Sunt create astfel încât să funcţioneze perfect cu imprimantele HP LaserJet pentru obţinerea de rezultate clare, cu contururi precise.Cartuşele de imprimare din familia HP LaserJet 92298 cu toner Microfine împreună cu tehnologia HP Resolution Enhancement asigură documente de înaltă calitate, cu text precis, trecere treptată între tonurile de gri şi grafică de impact.Proiectat pentru utilizarea de volume mari. Cartuşul negru de imprimare HP LaserJet 92298X cu toner Microfine are o capacitate de imprimare de până la 8800 pagini, asigurând productivitate crescută şi necesitând interacţiuni reduse cu imprimanta.
Short summary description HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru:
This short summary of the HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.
HP 98X, Laser cartridge, 8800 pagini, Negru, 1 buc.
Long summary description HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru :

HP 98X. Tipul: Laser cartridge, Număr de pagini imprimate: 8800 pagini, Culorile de imprimare: Negru, Cantitate per ambalaj: 1 buc.

This is an auto-generated long summary of HP 98X Laser cartridge 8800pagini Negru based on the first three specs of the first five spec groups.
Caracteristici
Culorile de imprimare *
Negru
Compatibilitate de marca *
HP
Compatibilitate *
LaserJet 4, 4 Plus, 4M, 4M Plus, 5, 5M, 5N
Cantitate per ambalaj *
1 buc.
Tipul
Laser cartridge
Număr de pagini imprimate
Producţia de pagină la 5% de acoperire.
8800 pagini
Tehnologia tipăririi
Indică metoda utilizată pentru a imprima acest produs
Cu laser
Notă de subsol de randament a paginii
Nota de subsol referitoare la pagina de randament, adică numărul de pagini A4, care poate fi imprimat cu produsul. Standardul aceasta este măsurată cu o acoperire de pe pagina de 5%. În caz de imprimare de culoare, adesea o acoperire de 15% este luată. Atunci când acest procent este diferit, în care acest lucru este indicat.
5%
Conditii de mediu
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
10 - 32 °C
Interval relativ operaţional de umiditate
10 - 80%
Intervalul de temperatură pentru depozitare
-20 - 40 °C
Gama de stocare umiditate relativă
10 - 90%
Datele de ambalare
Dimensiunile pachetului
Dimensiunile produsului packacged (lăţime x adâncime x înălţime) în milimetri.
353 x 156 x 247 milimetri
Greutatea pachetului
1,98 kilograme
Tip ambalaj
Cutie
Ţară Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
Chile 1 distributor(s)
Perú 1 distributor(s)
United Kingdom 1 distributor(s)
Danmark 1 distributor(s)
Polska 1 distributor(s)
X