This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m

Marcă:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
C6035A
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C6035A show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0088698171769 show
Icecat Product ID :
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by   HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Vizionări de mărfuri: 395157
Această statistică se bazează pe 97136 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 94642 free Open utilizatori Icecat.
Info modificare: 14 Jun 2021 10:13:49
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
End of life date: 03 Feb 2014
Product end of life date
Garanţie Garanţie: Materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte de material sau de manoperă. Pentru declaraţia de garanţie, vizitaţi http:///go/HPMediaWarranties. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi.
Garanţie: HP vă garantează dvs., clientul utilizator final, că materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte de material şi de manoperă. Dacă HP primeşte o notificare despre asemenea defecte în timpul perioadei de garanţie, HP fie va înlocui produsele care se dovedesc a fi defecte cu acelaşi produs sau cu un produs comparabil, la alegerea HP, fie HP va opta pentru rambursarea preţului de cumpărare. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVĂ ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICIO ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, HP RESPINGÂND ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICATE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA, GARANŢII PRIVIND VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE) SAU DE ALT FEL, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, O CLAUZĂ SAU ALTELE. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, REMEDIILE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE GARANŢIE SUNT SINGURELE REMEDII ŞI SUNT EXCLUSIVE. TERMENII DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA SITUAŢIILOR PERMISE PRIN LEGE, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ ŞI NU MODIFICĂ NICIUN DREPT STATUTAR OBLIGATORIU APLICABIL LA VÂNZAREA ACESTUI PRODUS CĂTRE CONSUMATOR.
Long product name HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m :
The short editorial description of HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m

Hârtie inkjet HP alb strălucitor 90 g/m² - 610 mm x 45,7 m
Mai mult>>>
HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m:
The official marketing text of HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m as supplied by the manufacturer

Hârtia albă strălucitoare HP Inkjet cu tehnologie ColorPRO asigură o calitate profesională la viteze de producţie. Această hârtie bond cu certificare FSC®[1] produce culori mai remarcabile, text şi imagini mai bine conturate şi nuanţe de negru cu contrast mai mare, pentru rezultate remarcabile.

Vedeţi diferenţa clară. Vedeţi linii precise cu detalii clare şi fine. Vedeţi grafica de mare impact, cu o gamă de culori extinsă. Hârtia albă strălucitoare HP Inkjet cu tehnologie ColorPRO asigură rezultate remarcabile, de calitate profesională.Materialele de imprimare HP sunt proiectate împreună cu cernelurile şi cu imprimanta HP pentru a asigura performanţe constante, de calitate. Atingeţi obiectivele companiei şi ale clienţilor dvs. privind programul de protecţie a mediului cu această hârtie reciclabilă, cu certificare FSC®[1].Optimizaţi-vă imprimările zilnice cu performanţele fiabile, fără probleme, ale hârtiei albe strălucitoare, la preţuri economice, HP Inkjet. Numeroasele sortimente, inclusiv cu dimensiuni în sistem metric, reduc paşii din fluxul de lucru pentru o productivitate mai mare şi un cost redus al imprimării.

Short summary description HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m:
This short summary of the HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.

HP C6035A, 45,7 m, 90 g/m²

Long summary description HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m:
This is an auto-generated long summary of HP C6035A medii de printare in format mare 45,7 m based on the first three specs of the first five spec groups.

HP C6035A. Lungime rolă: 45,7 m, Mass-media imprimantei Greutatea: 90 g/m²

Caracteristici
Lungime rolă
45,7 m
Diametrul miezului
5,08 cm
Mass-media imprimantei Greutatea
90 g/m²
Materiale de imprimare perioada de valabilitate
2 An(i)
Ţara de origine
Polonia
Greutate
3,31 kilograme
Conditii de mediu
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
15 - 30 °C
Temperatură de depozitare (T-T)
10 - 30 °C
Interval relativ operaţional de umiditate
20 - 80%
Umiditate relativă la depozitare (H-H)
20 - 60%
Greutate şi dimensiuni
Dimensiuni(LxAxI)
111 x 108 x 661 milimetri
Dimensiuni palet (L x l x H)
1199 x 798 x 823 milimetri
Datele de ambalare
Dimensiuni ambalaj (LxlxH)
111 x 108 x 661 milimetri
Greutatea pachetului
3,31 kilograme
Date logistice
Greutate brută palet
224 kilograme
Greutate palet (EU)
224 kilograme
Alte caracteristici
Imprimarea luminozitatea material de
113
Produse per palet
60 buc.
Imprimarea alb material de
166
Mărimea de bază (imperial)
2"
Cantitate pe cutie
1 buc.
Produse per palet (EU)
60 buc.
Ţară Distributor
Nederland 2 distributor(s)
Deutschland 2 distributor(s)
United Kingdom 5 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
Australia 1 distributor(s)
Lithuania 1 distributor(s)