This is a demo of a seamless insert of an Icecat LIVE product data-sheet in your website. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop. How to integrate Icecat LIVE JavaScript.

HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m

Marcă:
The general trademark of a manufacturer by which the consumer knows its products. A manufacturer can have multiple brand names. Some manufacturers license their brand names to other producers.
HP
Nume produs:
Product name is a brand's identification of a product, often a model name, but not totally unique as it can include some product variants. Product name is a key part of the Icecat product title on a product data-sheet.
C6570C
Codul produsului :
The brand's unique identifier for a product. Multiple product codes can be mapped to one mother product code if the specifications are identical. We map away wrong codes or sometimes logistic variants.
C6570C show
Show alternative article codes used in the online market place
GTIN (EAN/UPC) :
European Article Number (EAN) and Universal Product Code (UPC) are better known as the barcode on a product's packaging to uniquely identify a product in a shop or logistic process. One product can have multiple barcodes depending on logistic variations such as packaging or country.
0025184196851
Icecat Product ID :
Data-sheet quality: created/standardized by Icecat
The quality of the data-sheets can be on several levels:
only logistic data imported: we have only basic data imported from a supplier, a data-sheet is not yet created by an editor.
created by   HP: a data-sheet is imported from an official source from a manufacturer. But the data-sheet is not yet standardized by an Icecat editor.
created/standardized by Icecat: the data-sheet is created or standardized by an Icecat editor.
Vizionări de mărfuri: 162588
Această statistică se bazează pe 97136 folosind site-uri de comert electronic (eshops, distribuitori, site-uri comparaţie, ASP eCommerce, sisteme de cumpărare, etc), descărcarea de aceste date Icecat de coli din Numai brandurile sponsorizări sunt incluse în circulaţie Open Icecat distribuirea de conţinut, cum este utilizat de către 94642 free Open utilizatori Icecat.
Info modificare: 15 Mar 2021 20:20:25
The date of the most recent change of the data-sheet in Icecat's system
End of life date: 03 Apr 2014
Product end of life date
Garanţie Garanţie: Materialele de imprimare HP de format mare nu au defecte materiale sau de manoperă. Pentru declaraţia de garanţie, vizitaţi http:///go/HPMediaWarranties. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi.
Certificat standard de garanţie: HP vă garantează, dacă sunteţi client utilizator final, că materialele de imprimare HP de format mare nu prezintă defecte materiale sau de manoperă. Dacă HP primeşte o notificare despre asemenea defecte în timpul perioadei de garanţie, HP, la alegerea sa, fie va înlocui produsele care se dovedesc a fi defecte cu acelaşi produs sau cu un produs similar, la alegerea HP, fie va opta pentru rambursarea preţului de cumpărare. Pentru a obţine service în garanţie, contactaţi departamentul HP de asistenţă pentru clienţi. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, GARANŢIA DE MAI SUS ESTE EXCLUSIVĂ ŞI NU ESTE EXPRIMATĂ SAU IMPLICATĂ NICIO ALTĂ GARANŢIE SAU CONDIŢIE, SCRISĂ SAU VERBALĂ, HP RESPINGÂND ÎN MOD CATEGORIC ORICE ALTE GARANŢII SAU CONDIŢII IMPLICATE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA VANDABILITATEA, CALITATEA SATISFĂCĂTOARE SAU POTRIVIREA PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, ÎN NICIO SITUAŢIE HP SAU FURNIZORII SĂI NU VOR FI RĂSPUNZĂTORI PENTRU DAUNE DIRECTE, SPECIALE, ACCIDENTALE, PRIN CONSECINŢĂ (INCLUSIV PIERDERI DE PROFIT SAU DE DATE) SAU DE ALT FEL, CHIAR DACĂ SE BAZEAZĂ PE UN CONTRACT, O CLAUZĂ SAU ALTELE. ÎN LIMITELE PERMISE DE LEGISLAŢIA LOCALĂ, REMEDIILE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE DE GARANŢIE SUNT SINGURELE REMEDII ŞI SUNT EXCLUSIVE. TERMENII DE GARANŢIE DIN ACEASTĂ DECLARAŢIE, CU EXCEPŢIA SITUAŢIILOR PERMISE PRIN LEGE, NU EXCLUD, NU RESTRICŢIONEAZĂ ŞI NU MODIFICĂ NICIUN DREPT STATUTAR OBLIGATORIU APLICABIL LA VÂNZAREA ACESTUI PRODUS CĂTRE CONSUMATOR.
Long product name HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m :
The short editorial description of HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m

Hârtie HP Heavyweight Coated 130 g/m² - 1372 mm x 30,5 m (54 in x 100 ft)
Mai mult>>>
HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m:
The official marketing text of HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m as supplied by the manufacturer

Înfăşuraţi sau stivuiţi documentele sensibile în timp imediat după ieşirea din imprimantă. Ideală pentru imprimate de fiecare zi excelente, cu culori precise, reproduceri de lucru şi examinări de proiecte, această hârtie certificată PEFC este uşor de manevrat şi asigură rezultate uniforme, de înaltă calitate.

De la trasarea de linii şi până la ilustraţii şi grafice cu intensitate redusă a cernelii, veţi observa înalta calitate şi consistenţa imaginilor de la un imprimat la altul şi de la o rolă la alta.Manevraţi cu încredere imprimatele imediat după ieşirea lor din imprimantă. O tratare îmbunătăţită asigură rezistenţa la zgâriere a cernelii care vă ajută să livraţi rezolvări rapide.Câştigaţi versatilitate cu această hârtie premium albă şi strălucitoare. De la reproduceri de lucru şi examinări de proiecte până la trasări de linii fine şi ilustraţii, îndepliniţi cerinţele proiectului şi obiectivele privind mediul ale firmei dvs. şi ale clienţilor cu această hârtie certificată PEFC.

Short summary description HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m:
This short summary of the HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs.

HP C6570C, 30,5 m, 11,1 cm (4.37"), 130 g/m²

Long summary description HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m:
This is an auto-generated long summary of HP C6570C medii de printare in format mare 30,5 m based on the first three specs of the first five spec groups.

HP C6570C. Lungime rolă: 30,5 m, Mărime: 11,1 cm (4.37"), Mass-media imprimantei Greutatea: 130 g/m²

Caracteristici
Lungime rolă
30,5 m
Mărime
11,1 cm (4.37")
Diametrul miezului
5,08 cm
Mass-media imprimantei Greutatea
130 g/m²
Materiale de imprimare perioada de valabilitate
1 An(i)
Ţara de origine
Germania
Greutate
5,9 kilograme
Conditii de mediu
Interval de temperatură de funcţionare (T-T)
15 - 35 °C
Temperatură de depozitare (T-T)
0 - 40 °C
Interval relativ operaţional de umiditate
20 - 80%
Umiditate relativă la depozitare (H-H)
5 - 95%
Interval temperatură de funcționare (T-T)
59 - 95 °F
Greutate şi dimensiuni
Dimensiuni(LxAxI)
110,99 x 107,95 x 1422,4 milimetri
Dimensiuni palet (L x l x H)
1257,3 x 1016 x 1625,6 milimetri
Dimensiuni palet (L x l x H) (imperial)
1016 x 1257,3 x 1625,6 milimetri (40 x 49.5 x 64")
Datele de ambalare
Dimensiuni ambalaj (LxlxH)
1422,4 x 110,99 x 107,95 milimetri
Dimensiuni ambalaj (L x l x H)
1422,4 x 111 x 108 milimetri (56 x 4.37 x 4.25")
Greutate pachet (imperial)
5,9 kilograme (13 lbs)
Greutatea pachetului
5,9 kilograme
Date logistice
Greutate palet
671,3 kilograme
Alte caracteristici
Timp de uscare mass-media de tipărire
0 min.
Imprimarea luminozitatea material de
90%
Cantitate per palet
99 buc.
Imprimarea laminare material de
thermal, pressure-sensitive laminate films
Imprimarea opacitatea materialului
96%
Imprimarea waterfastness material de
Lamination required
Imprimarea alb material de
144
Mass-media de tipărire lucios nivelul
Matte
Mărimea de bază (imperial)
2"
Cantitate pe cutie
1 buc.
De vânzare cu amănuntul numai în
No
Ţară Distributor
Deutschland 2 distributor(s)
United Kingdom 2 distributor(s)
Danmark 2 distributor(s)
Nederland 1 distributor(s)
Sverige 1 distributor(s)
Norway 1 distributor(s)
United States 1 distributor(s)